Menu Close

PALAU DUCAL DELS BORJA DE GANDIA

HISTÒRIA EN PRIMERA PERSONA

Situat en ple centre històric de Gandia i declarat Bé d’Interés Cultural des de 1964, el Palau Ducal dels Borja de Gandia és un dels exemples de l’arquitectura civil més emblemàtic i important del patrimoni arquitectònic i artístic valencià. Guardonat amb el premi Turisme Comunitat Valenciana 2019 a la Trajectòria Turística, també compta amb el certificat d’excel·lència Tripadvisor 2019.

Un espai que aglutina a la perfecció història i bellesa a través d’una sèrie de sales com el Saló de Corones, construït en el segle XVI; l’Oratori de Sant Francesc de Borja, amb elements arquitectònics neogòtics del segle XIX, i la Galeria Daurada, construïda a principis del segle XVIII per a commemorar la canonització de sant Francesc de Borja, quart duc de Gandia.

Pots reservar i/o adquirir les entrades en el telèfon +34 962 871 465, o per correu electrònic en visites@palauducal.com

HORARI

  • De dimarts a dissabte de 10:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h.
  • Diumenges i festius de 10:00h a 14:00h

    • QUÈ PUC FER EN EL PALAU
    • COM ARRIBAR

    VISITES

    Com vols visitar el Palau Ducal del Borja? T’oferim la possibilitat de viure la història i la cultura d’aquesta joia arquitectònica de la manera que millor s’adapte a les teues necessitats i als teus gustos. Vine i descobreix-lo.