Menu Close

MUSEU FALLER DE GANDIA

TRADICIÓ EN ESTAT PUR

Les Falles de Gandia estan declarades per la UNESCO com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. El Museu Faller de Gandia ha sabut conjuminar a la perfecció la tradició d’una festa centenària amb les últimes tecnologies audiovisuals per a oferir un espai interactiu i modern que permet als visitants conéixer, d’una manera molt dinàmica, els orígens de la nostra festa més tradicional i tot el que l’envolta.

Vols conéixer el procés de creació d’una falla? Descobreix en primera persona l’ofici d’artista faller, únic en el món; els secrets de la indumentària fallera, els seus complements i la seua evolució. Els teus sentits disfrutaran d’una experiència única: podràs experimentar el so i la tremolor d’una mascletà, observar els ninots de falla, escoltar la música tradicional valenciana o cant d’estil, i sobretot descobriràs el secret del foc i què significa per a tots nosaltres.

Deixa’t sorprendre per aquest museu etnogràfic, innovador, didàctic i molt interactiu que interpreta la festa de les Falles, i que forma part de la Xarxa de Museus de la Comunitat Valenciana i de l’ICOM (Consell Internacional de Museus).

Pots reservar i/o adquirir les entrades en el telèfon +34 960 805 585, o per correu electrònic en reserves@museufaller.org

HORARI

Horari d’atenció al públic:

 • De Dimarts a Dissabte de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00
 • Diumenges, Dilluns i festius tancat
 • L’hora d’admissió serà fins  45 min. abans del tancament.
Visites guiades:
 • Min 6 persones i es faran a les 11.00, 12.00, 17.00 i 18.00

Visites amb cita prèvia:

  • QUÈ PUC FER EN EL MUSEU FALLER
  • COM ARRIBAR

  Visites guiades

  El Museu Faller està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, la qual cosa facilita que qualsevol col·lectiu ens puga visitar. En les visites guiades es coneix de primera mà el món de les Falles i tot el que es mou al seu voltant de la mà d’un professional de la festa més emblemàtica de la Comunitat Valenciana. A més, el museu també disposa d’audioguia per a 5 idiomes.

  Tallers didàctics adaptats a qualsevol col·lectiu

  Converteix-te en artista faller per un dia i dissenya i construeix, pas a pas, la teua pròpia “Falla”.

  A més, l’experiència educativa es completa amb unitats didàctiques, activitats de reforç i ampliació de continguts perquè el professorat puga preparar la visita abans i després d’aquesta.

  perquè el professorat puga preparar la visita abans i després d’aquesta

  Teatres, concerts, monòlegs i un llarg etcètera que es converteixen en tota una experiència per a persones de totes les edats.

  Exposicions temporals

  Destinades a aprofundir en la cultura tradicional, la fotografia i altres arts plàstiques. A més, també comptem amb exposicions d’artistes reconeguts del nostre entorn.