Menu Close

TEATRE DEL RAVAL

CULTURA VIVA SENSE PRECEDENTS

Situat a escassos cinc minuts del centre de la ciutat, el Teatre del Raval de Gandia és un Centre Cultural Polivalent on es realitzen diferents tipus d’activitats artístiques i culturals amb una filosofia d’actuació que fa compatible la representació clàssica com altres usos paraculturals socioeducatius, cívics o recreatius.

El Teatre del Raval consta de diferents espais per a poder dur a terme tot tipus d’activitats. La sala d’actes principal i espais per a formació i creació que el converteixen en el lloc perfecte per a disfrutar de la cultura i de les millors arts escèniques de Gandia.

Pots reservar i/o adquirir les entrades en el telèfon +34 96 286 65 32.

HORARI

 • De dilluns a divendres de 09:30h a 14:30h i de 15:00h a 19:00h.
 • * Els dies de funció des d’una hora abans de l’espectacle

  • QUÈ PUC FER EN EL TEATRE DEL RAVAL
  • COM ARRIBAR

  Programació general

  El Teatre del Raval inicia la temporada a l’octubre. La programació regular abasta el curs escolar i es prolonga fins als mesos de juny-juliol.

  Campanya escolar

  Visites a les diverses exposicions de duració limitada que es duen a terme en la sala destinada a la mostra temporal de col·leccions pròpies i cedides, de temàtiques diverses, tant arqueològiques com etnològiques. Totes es faran per personal especialitzat, en les diferents col·leccions que es mostren en cada moment.

  Escola-Teatre del Raval

  Inclou diverses activitats que es realitzen al llarg del curs escolar de manera regular, com per exemple el Taller de Joc Dramàtic per a Adults i el Taller de Teatre per a Xiquets i Joves.

  Cicles, festivals i altres activitats

  Des del Teatre del Raval es programen activitats per a totes les edats que es realitzen en el marc de festivals culturals com ara “Sona Baixet Fest”, “RRRR!”, “Festival, Art i Reciclatge” o “HOSTES”. A més, també es fan activitats, de manera puntual, en dates concretes com ara Nadal, Setmana Santa o Pasqua.